Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 22. kedd, Móric

Nyári ügyfélfogadási rend a hivatalban

Újbuda   |   2016, július 19 - 10:39
Nyomtatóbarát változatSend by email

Július 18. és augusztus 21. között ügyeleti rendszerben, csökkentett létszámmal tart nyitva újbuda polgármesteri hivatala.

Budapest Főváros XI. Kerület Újbudai Polgármesteri Hivatala július 18. és augusztus 21. között ügyeleti rendszerben, csökkentett létszámmal tart nyitva, melyről az 34/2014. (XII. 22.) XI.ÖK rendelet rendelkezik.

Az általános ügyfélfogadás ideje: hétfő 13-16 óra, szerda 08-16 óra és péntek 08-12 óra között.

A hivatal nyitva tartása és az ügyfélfogadás a szociális ügyfélszolgálaton: hétfőtől - csütörtökig 8-16 óra között, valamint pénteken 8 és 12 óra között.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Tesztek és módszerek: Az igények nőnek, a lehetőségek szűkülnek  

Ezentúl 19 500 forintnál nem lehet többet kérni a koronavírustesztért – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a szeptember 16-i kormányülés után. A döntés nagyon megosztotta az érintetteket. Miközben a lakosság jelentős részének ez még így is megfizethetetlen, addig a magánegészségügy szereplői közül többen fontolgatják, hogy kilépnek a piacról, a hatósági ár ugyanis nem mindig fedezi a költségeket. Az egyre aggasztóbb járványhelyzetben viszont a tesztelési kapacitások növekedésére volna szükség, miután az állam lehetőségei végesek, van, hogy egy hét is kell a hatóságilag elrendelt teszt eredményének megszületéséhez.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.