Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 4. csütörtök, Kázmér

Nyári ügyfélfogadási rend a hivatalban

Újbuda   |   2016, július 19 - 10:39
Nyomtatóbarát változatSend by email

Július 18. és augusztus 21. között ügyeleti rendszerben, csökkentett létszámmal tart nyitva újbuda polgármesteri hivatala.

Budapest Főváros XI. Kerület Újbudai Polgármesteri Hivatala július 18. és augusztus 21. között ügyeleti rendszerben, csökkentett létszámmal tart nyitva, melyről az 34/2014. (XII. 22.) XI.ÖK rendelet rendelkezik.

Az általános ügyfélfogadás ideje: hétfő 13-16 óra, szerda 08-16 óra és péntek 08-12 óra között.

A hivatal nyitva tartása és az ügyfélfogadás a szociális ügyfélszolgálaton: hétfőtől - csütörtökig 8-16 óra között, valamint pénteken 8 és 12 óra között.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Újabb szigorításokról döntött a kormány  

A kormány mai döntése értelmében az óvodák, általános iskolás április 7-ig, a tavaszi szünet végéig bezárnak, az általános iskolákban is digitális oktatásra állnak át. A közép- és felsőoktatásban is marad a digitális oktatás.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.