Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 4. péntek, Borbála, Barbara

Nyári ügyfélfogadási rend a hivatalban

Újbuda   |   2016, július 19 - 10:39
Nyomtatóbarát változatSend by email

Július 18. és augusztus 21. között ügyeleti rendszerben, csökkentett létszámmal tart nyitva újbuda polgármesteri hivatala.

Budapest Főváros XI. Kerület Újbudai Polgármesteri Hivatala július 18. és augusztus 21. között ügyeleti rendszerben, csökkentett létszámmal tart nyitva, melyről az 34/2014. (XII. 22.) XI.ÖK rendelet rendelkezik.

Az általános ügyfélfogadás ideje: hétfő 13-16 óra, szerda 08-16 óra és péntek 08-12 óra között.

A hivatal nyitva tartása és az ügyfélfogadás a szociális ügyfélszolgálaton: hétfőtől - csütörtökig 8-16 óra között, valamint pénteken 8 és 12 óra között.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Több a fertőzött, mint hisszük - Interjú Pusztai Erzsébettel

A járvány elleni védekezés állami feladat, de nekünk is mindent meg kell tennünk, hogy megóvjuk magunkat - állítja dr. Pusztai Erzsébet infektológus, volt egészségügyi államtitkár. - Azaz maszk, távolságtartás, kézfertőtlenítés. Hozzátette, fontos lenne, hogy a jatóságok képesek legyenek felderíteni a fertőzötteket, hogy el lehessen különíteni őket a további fertőzés megakadályozásához. Figyelmeztetett, hogy sokkal több a fertőzött, mint ahányról tudunk - ezért is nagyon óvatosnak kell lenni.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.