Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 19. kedd, Erzsébet

Október közepéig forgalomkorlátozás lesz a Villányi úton

Újbuda   |   2015, szeptember 3 - 12:18
Nyomtatóbarát változatSend by email

Gáz-, illetve távhővezeték-építés miatt október közepéig forgalomkorlátozásra kell számítani a Villányi út Tas vezér utcai kereszteződésénél - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Szeptember 7-étől a Villányi úton a Móricz Zsigmond körtér felé haladva a villamosvágányok mellett, megközelítően 15 méter hosszon végeznek gázvezeték-építést. Ez idő alatt az autóbusz közlekedés és az autós forgalom a szegély melletti szűkített útszakaszon haladhat, egy sávon. Ezt követően szeptember 21-étől október 19-éig távhővezeték építést végeznek, az útpályán a régi aknát elbontják, emiatt a vágányok felől az útpályán mindkét irányban útszűkületre kell számítani. A távhővezeték építése két helyen keresztezi a közúti forgalmat, itt ideiglenes átjárókon biztosítják a közlekedést. A BKK kéri az autósokat, hogy az érintett szakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Wolf Kati is fellép a jótékonysági koncerten  

Magyarország legismertebb big bandje, a Budapest Jazz Orchestra és sztárvendége, Wolf Kati lép fel november 22-én a B32 Galéria és Kultúrtér jótékonysági koncertjén. A koncert teljes bevételével a Down Alapítvány fotóterápiás műhelyének működtetését és kiállítások rendezését támogatják.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.