Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 12. szombat, Villő

OSC - Szolnok vízilabda döntő a Kondorosi úton

Újbuda   |   2015, május 15 - 13:26
Nyomtatóbarát változatSend by email

Péntek este 8 órától játssza a vízilabda ob döntőjének második mérkőzését az OSC és a Szolnok a Kondorosi úton. A finálé előző, első meccsén mindkét csapat nagy elánnal indult, végül a Szolnok nyert 13:9-re. Az újbudaiak ezúttal a hazai pálya előnyeit élvezhetik.

Este eldől, hogy játszik-e majd harmadik döntőmérkőzést az OSC és Szolnok. Az előző összecsapásnak mindkét vízilabdacsapat úgy vághatott neki, hogy az elődöntőt egyformán simán vette. A Szolnok a Ferencvárost búcsúztatta 2-0-s összesítéssel, a bajnoki alapszakaszban második OSC pedig a címvédő Egert múlta felül ugyancsak két mérkőzésen. A döntő első mérkőzésén azonban a szolnokiaknak kedvezett a szerencse.

Pénteken hazai vizekben, hazai közöség buzdítása mellett folytatódik a verseny a bajnoki címért. 

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

"A legszebb konyhakertek"  

“A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertje országos program az otthoni kertművelés értékére irányítja rá a figyelmet. A program célja, hogy a kertek versenyével a kertművelés hagyományait megőrizzük, a kertművelő embereket, az ő kitartó munkájukat megbecsüljük, és hogy az ő példájuk nyomán egyre többen műveljenek konyhakertet.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.