Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 16. csütörtök, Edit

Ötéves az Allee

Újbuda   |   2014, november 12 - 23:50
Nyomtatóbarát változatSend by email

Öt év, 72 millió látogató, 150 üzlet, 13 termes Multiplex 3D mozi-komplexum, világmárkák, csúcsminőséget kínáló üzletek és különleges kulturális események: ezek az adatok jellemzik az Allee bevásárlóközpont elmúlt fél évtizedét. A születésnapi ünnepségen 200 újbudai óvodás is részt vett.

A helyi kötődés fontosságát hangsúlyozva ünnepelte ötödik születésnapját az Allee Bevásárlóközpont. Az épület vagyonkezelőjének képviselője szerint évről-évre növekedett a center látogatószáma, ahol mintegy hét magyarországnyi látogató fordult meg eddig.

- A központ egyszerre biztosítja a divatvilág nemzetközi trendjeinek azonnali elérését, a magaskultúra, valamint a vásárlás élményének egyedülálló összekapcsolódását és egy olyan életérzést, mely megteremti a legmagasabb szintű vásárlási elégedettséget – tette hozzá Renáta Kodadová.

A bevásárlóközpont igazgatója Galyas André szerint az Allee olyan egyedülálló center, mely szolgáltatásaiban, üzletkínálatában, építészeti megoldásaiban és újszerű marketingfilozófiájában is megfelel a XXI. század elvárásainak.

A bevásárlóközponttal egy épületben és üzemeltetésben lévő irodaházak kihasználtsága is már több éve elérte a 100 százalékot.

Újbuda

Ötéves az Allee

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.