Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 25. vasárnap, Blanka, Bianka

Pedagógus estet tartottak Kamaraerdőn

Újbuda   |   2015, június 11 - 15:32
Nyomtatóbarát változatSend by email

Idén is népszerű volt a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban rendezett pedagógus est. A rendezvényt tizenegyedik alkalommal tartották.

Újbuda Önkormányzata és az Újbudai pedagógia Intézet idén is pedagógusoknak rendezett esten köszönte meg az óvodapedagógusok, tanítók, tanárok és nevelők egész éves munkáját. A rendezvényen Hoffmann Tamás polgármester is részt vett és mondott köszöntőt.

A rendezvényen műsort adott Feke Pál, fellépett a Calypso együttes is és az előző évekhez hasonlóan nem hiányzott a tombolahúzás sem.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Online formában emlékezünk meg '56-ról  

A járványveszély miatt idén elmarad a nyilvános megemlékezés a Móricz Zsigmond körtéren, de az 1956-os forradalom kitörésének 64. évfordulójáról igyekszünk méltó módon megemlékezni.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.