Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 20. csütörtök, Fábián, Sebestyén

Szépkorúakat köszöntöttek Kelenvölgyben

Újbuda   |   2015, december 10 - 08:22
Nyomtatóbarát változatSend by email

Teltház előtt játszottak a kelenvölgyi óvodások és iskolások a helyi közösségi házban, így kívánva boldog karácsonyt a környék szépkorú lakóinak. A meglepetésvendég Mága Zoltán volt.

Köszönetét és tiszteletét fejezte ki Molnár László alpolgármester a kelenvölgyi szépkorúak előtt, amikor advent és karácsony alkalmából ünnepséget szerveztek számukra a Kelenvölgyi Közösségi Házban. Molnár László lapunknak a környék összetartó, önmagát építő polgári közösségének nevezte a szépkorak társaságát. - A jószomszédi viszony egész Kelenvölgyet jellemzi, a csapatszellem kialakulásához az önkormányzat mindössze a feltételeket és a formákat teremti meg – mondta.
Az ünnepelteket – hagyományokhoz híven – idén is a helyi óvodások, iskolások és egy meglepetésvendég szórakoztatta. A gyerekek a Csendes éj című dalt énekelték, de elhangzott egy-egy karácsonyi ének furulyaszóval, gitárkísérettel, amelyet az előadók kórusban produkáltak. A megelepetésvendég Mága Zoltán volt.
Az önkormányzat által koordinált és rendkívül népszerű 60+ programok keretében az idősebb korosztály képviselői további üdvözlésekre, karácsonyi meglepetésekre és köszöntőkre számíthatnak.

T.K.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.