Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 20. csütörtök, Fábián, Sebestyén

Tehetségfejlesztő programokat hirdetett a MOL

Újbuda   |   2016, március 10 - 12:21
Nyomtatóbarát változatSend by email

Mérnöki, közgazdász, IT, természettudományi és társadalomtudományi területeken kínál álláslehetőséget frissdiplomásoknak, tehetségfejlesztő programján keresztül, a Mol-csoport. Most meghirdetett Growww program segítségével több, mint 170 fiatal kezdhet nemzetközi karriert, a Freshhh-re háromfős egyetemi csapatok jelentkezhetnek.

Április közepéig lehet jelentkezni a MOL-csoport frissdiplomás programjára, a Growww-ra. Az olajipari konszern 13 országban összesen 170 álláslehetőséget kínál mérnöki, közgazdász, IT, természettudományi és társadalomtudományi területeken, Magyarországon több mint 70 pozíciót hirdetnek. A szerencsések egyéves Üzleti Oktatási Programon vesznek részt, a mentorálási program során pedig nemzetközi munkakörnyezetben bizonyíthatnak, a legtöbb résztvevő a MOL-csoportnál folytatja a karrierjét szakértői vagy specialista pozícióban. A 2007-ben indított programban az ipari átlagnál magasabb a nők aránya, tavaly a jelentkezők 35 százaléka volt nő.

A diplomával még nem rendelkezők a Freshhh online nemzetközi diákversenyre jelentkezhetnek március 29-ig. Erre azokat az egyetemistákat várják, akik tudásukat valós, az üzleti életből vett helyzeteken keresztül akarják bizonyítani, 3 fős csapatoknak egy új olajvállalatot kell felépíteniük. A versenynek 3 fordulója lesz, a legjobb 5 csapat május 25-én mérkőzik meg. A nyeremény összesen 7 és fél millió forint (25 ezer euro), az első öt csapat esélyt kap arra, hogy csatlakozzon Growww programhoz.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.