Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 22. kedd, Előd

Tűz a Budafoki úton

Újbuda   |   2014, július 30 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Kigyulladt egy hatemeletes lakóépület a Budafoki úton. A tűzben senki nem sérült meg.

Tűzoltók dolgoznak egy hatemeletes lakóépület egyik ötödik emeleti lakásában keletkezett tűz oltásán a főváros XI. kerületében, a Budafoki úton 2014. július 30-án. A tűz az épület padlásterére és tetőszerkezetére is átterjedt. A lakásban senki nem tartózkodott, így a tűzben senki nem sérült meg.

MTI

Tűz a Budafoki úton

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Az ’56-os forradalom és szabadságharc emléke Újbudán  

Október 22-én a Domokos Pál Péter Általános Iskolában rendezett ünnepséggel kezdődtek az 1956-os forradalom és szabadságharc XI. kerületi rendezvényei. A megemlékezésen részt vett dr. László Imre polgármester és Molnár Gyula országgyűlési képviselő is.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.