Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 20. csütörtök, Fábián, Sebestyén

ÚTC-ügy: meghosszabbították a nyomozást

Újbuda   |   2014, november 17 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Három hónappal, jövő év február 15-ig hosszabbította meg a Fővárosi Főügyészség az Újbuda Torna Club (ÚTC) gazdálkodásával kapcsolatos nyomozást - mondta a Magyar Nemzetnek Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

A Magyar Nemzet cikke egy olyan dokumentumról ír, amelyben 2010. július 7-én Molnár Gyula az ÚTC tiszteletbeli elnöke, egyben a kerület akkori polgármestere írásban kötelezte az önkormányzat pénzügyi és költségvetési igazgatóját, hogy utaljon át 50 millió forintot a torna clubnak.

A Bikás Parkban működő Sportcentrum ügyében tett feljelentés nyomán decemberig folyik az ügyészségi nyomozás.

Újbuda-MNO

 meghosszabbították a nyomozást

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.