Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 6. hétfő, Miklós

Válogatott játékosokkal erősített az OSC

Újbuda   |   2015, augusztus 18 - 09:33
Nyomtatóbarát változatSend by email

A bajnoki ezüstérmes OSC férfi vízilabdacsapata két fiatal, már a válogatottnál is számításba vett mezőnyjátékossal, illetve egy kapussal erősítette meg keretét.

Két, - már a felnőtt válogatottban is bemutatkozott- mezőnyjátékos mellett, egy kétszeres Universiade győztes kapust láthatunk ezentúl OSC-s színekben. A 21 éves Német Toni a Vasastól kerül az újbudai klubhoz, ahogyan azt az oscwp.blog.hu oldalnak elmondta, több csapattól kapott megkeresést, végül Benedek Tibor szövetségi kapitány tanácsára döntött úgy, hogy a Kondorosi útra igazol.
A mindössze 17 éves Nagy Ádám - aki Szlovákia ellen már a felnőtt válogatottban is bemutatkozott - az UVSE csapatától került az együtteshez: "Döntésemben a legnagyobb szerepet az OSC játékosállománya játszotta, hiszen minden mérkőzésen és minden edzésen a magyar vízilabda krémjétől tanulhatok, leshetek el dolgokat. Feltételezhetően itt kevesebb játéklehetőséghez jutok majd, mint az UVSE-nél, de most a legfontosabb feladatom, hogy beletanuljak a profi sportolói létbe."
Szintén a Vasastól érkezett a csapathoz a kétszeres Universiade-győztes kapus, Barabás Botond, aki személyes céljai között említette a magyar bajnokság megnyerését, melyre szerinte az OSC "sokkal jobb esélyt nyújt".

A tavalyi, két döntőt is megjárt csapatból összesen két játékos - Szentesi Ádám és Varga Viktor - teszi át székhelyét a Kondorosi útról a Margit-szigetre, ahol az UVSE sikeréért dolgoznak majd - olvasható egy másik blogbejegyzésben.

Újbuda/MTI

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Kérdőívet indítanak az új Albertfalva megállóról  

Albertfalva már most is létező vasúti megállóhely, de az itt egymás mellett haladó székesfehérvári (30a) és pusztaszabolcsi (40a) vonalak közül csak az előbbiek vágányai mellett vannak peronok, viszont az utóbbiaknál lenne igazán szükség rájuk.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.