Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 12. csütörtök, Gabriella

Véleményezési szakaszban az óvodavezetői pályázatok

Újbuda   |   2015, június 8 - 16:10
Nyomtatóbarát változatSend by email

Lezárult a beadási határidő és véleményezési szakaszba ért az óvodavezetői állásokra kiírt pályáztatás. A beérkezett anyagokat pár napon belül bárki elérheti az adott óvodák weboldalán.

Május végén lezárult az új óvodai irányítási rendszer átalakításához kapcsolódó vezetői pályáztatás. A kerületi óvodák irányítását nyolc óvodavezető végzi a jövőben, amire nyílt pályázatot hirdetett Újbuda Önkormányzata. A nyolc vezetői helyre összesen tizenegyen pályáztak, ezek véleményezése megkezdődött. A kiírás nyitott volt, a beérkezett pályázati anyagokat pár napon belül bárki elérheti az adott óvodák weboldalán.

Molnár László alpolgármester elmondta, a pályázatás a várakozásoknak megfelelően alakult, sem a szülőknek, sem az óvodáknak nincs okuk aggodalomra, hiszen jó pályamunkák érkeztek és mindenkinek lehetősége van a folyamatokban részt venni.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Egységes társadalombiztosítási járulékot vezetnek be  

Újraszabályozta szerdán az Országgyűlés a társadalombiztosítási (tb) ellátások összes rendelkezését: egységes, 18,5 százalékos társadalombiztosítási járulékkulcsot határoztak meg jövő júliustól, és új rendelkezés az is, hogy aki nem fizeti az egészségügyi szolgáltatási járulékát, három hónap után elesik az egészségügyi szolgáltatás térítésmentes igénybevételének lehetőségétől.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.