Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 6. péntek, Miklós

Véleményezési szakaszban az óvodavezetői pályázatok

Újbuda   |   2015, június 8 - 16:10
Nyomtatóbarát változatSend by email

Lezárult a beadási határidő és véleményezési szakaszba ért az óvodavezetői állásokra kiírt pályáztatás. A beérkezett anyagokat pár napon belül bárki elérheti az adott óvodák weboldalán.

Május végén lezárult az új óvodai irányítási rendszer átalakításához kapcsolódó vezetői pályáztatás. A kerületi óvodák irányítását nyolc óvodavezető végzi a jövőben, amire nyílt pályázatot hirdetett Újbuda Önkormányzata. A nyolc vezetői helyre összesen tizenegyen pályáztak, ezek véleményezése megkezdődött. A kiírás nyitott volt, a beérkezett pályázati anyagokat pár napon belül bárki elérheti az adott óvodák weboldalán.

Molnár László alpolgármester elmondta, a pályázatás a várakozásoknak megfelelően alakult, sem a szülőknek, sem az óvodáknak nincs okuk aggodalomra, hiszen jó pályamunkák érkeztek és mindenkinek lehetősége van a folyamatokban részt venni.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Felbocsátották a BME-n fejlesztett kisműholdat  

December 6-án helyi idő szerint 9:18-kor Új-Zélandról felbocsátották, majd sikeresen pályára állították a műegyetemi fejlesztésű SMOG-P és a magánfinanszírozású ATL-1 kisműholdakat.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.