Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 22. szombat, Vince, Artúr

Vízilabda BL: győzelemre készül a Szolnok és az OSC is

Újbuda   |   2014, november 12 - 23:59
Nyomtatóbarát változatSend by email

Szerda este ismét összecsap a Szolnok és az OSC. A férfi vízilabda Bajnokok Ligája selejtezőjének visszavágóján az újbudai csapat játszik idegenben, a győztes felkerül a BL sorozat főtáblájára. Az október végi előző összecsapás 11-11-es döntetlennel fejeződött be.

 győzelemre készül a Szolnok és az OSC isEste eldől, hogy felkerül-e a vízilabda Bajnokok Ligája főtáblájára az OSC. A kirobbanó formában lévő csapatok közül inkább a Szolnokot tartják esélyesebbnek, ám az OSC könnyen változtathat ezen a véleményen.

Becsey Péter, az OSC szakosztály-igazgatója a szezon eddigi sikereire alapozza továbbjutási reményeit. Az Inforádióban arról beszélt, hogy az év egyik legfontosabb mérkőzésén nincs veszteni valója csapatának, amely már az előző összecsapáson is jól szerepelt, most pedig a papírforma felborítására készül.

Varga Dániel, a Szolnok és a magyar válogatott csapatkapitánya nem titkolta, hogy az első meccsel nem volt elégedett. Szerinte bár csapata új, de sok a tapasztalt és jó játékos a Szolnoknál. - Az egyetlen esélye egy olyan csapatnak, ami papíron gyengébb nálunk, hogy felülkerekedjen rajtunk, hogy kizökkentenek a játékstílusunkból - mondta.

Decker Ádám, az OSC csapatkapitánya szerint a mostani párharc igazi fokmérő az együttesek számára, ám lényeges az egyéni motiváció is. Úgy véli ő a Bajnokok Ligájában tudja megmutatni leginkább kvalitásait. Szeretne a válogatott keretben maradni, amihez nagyon fontos a nemzetközi porondon nyújtott teljesítmény - mondta.

Cseh Sándor, a Szolnok vezetőedzője nem becsüli le az OSC-t. - Mivel hazai pályán vagyunk és mert talán kicsit jobb csapat a Szolnok, mint az OSC, azt gondolom, nagyobb az esélyünk. De mind a két csapat jó és az OSC nagyon jó formában van - fogalmazott.

A Szolnok-OSC BL-selejtező este hét órakor kezdődik.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.