Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 12. szombat, Villő

Keménykalap és krumpliorr – Filmünnep – Berkes Gábor

Hírek   |   2021, június 3 - 12:23
Nyomtatóbarát változatSend by email

Keménykalap és krumpliorr – tudják: "itt van megjött Bagaméri, ki fagylaltját maga méri". Csak tudnánk, miért van elátkozva. Mindenesetre a nyomok az Állatkertbe vezetnek. de hogy készült a film és hogyan került bele Berkes Gábor (Süle) és miért kellett levágni a haját? Ez is kiderül a beszélgetésből, meg az is, hol van most az Első Emelet. Keménykalap és krumpliorr. Azonnal szerezzen egy gyereket, ha nincs sajátja, hogy legyen alibije megnézni.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

"A legszebb konyhakertek"  

“A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertje országos program az otthoni kertművelés értékére irányítja rá a figyelmet. A program célja, hogy a kertek versenyével a kertművelés hagyományait megőrizzük, a kertművelő embereket, az ő kitartó munkájukat megbecsüljük, és hogy az ő példájuk nyomán egyre többen műveljenek konyhakertet.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.