Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 25. hétfő, Eufrozina, Kende

60 éve együtt szeretetben, hűségben

Újbuda   |   2017, március 10 - 09:38
Nyomtatóbarát változatSend by email

A nagykátai származású Szécsényi Erzsébet és a gyóni születésű Fülöp László 1957 februárjában kötött házasságot, majd Budapesten alapított családot. Különleges és csodálatos, hogy frigyük 60 esztendőt megért szeretetben, hűségben, így Erzsi néni és Laci bácsi idén ünnepli gyémántlakodalmát.

A nyolcvanas évei elején járó házaspár tevékeny, szeretetteljes élete példamutató: Laci bácsi máig aktívan dolgozik szerszámkészítőként, Erzsi néni pedig gondos háziasszonyként őrzi a családi fészek melegét. Évtizedek óta a XI. kerületben élnek, sőt, lányuk és családja is: mindkét unokájuknak és dédunokájuknak Újbuda az otthona.

Gyémántlakodalmuk alkalmából szeretettel gratulálnak, és jó példaként tekinthetnek rájuk nemcsak családtagjaik, barátaik és kedves ismerőseik, de a kerület összes lakója.

Kívánunk nekik szeretetben, boldogságban és egészségben gazdag, további szép házas esztendőket!

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Gyermek-egészségügyi központtal bővül Újbuda

1,9 milliárd forintból valósul meg az új gyermek-egészségügyi központ Újbudán. Erről tartottak sajtótájékoztatót a Fehérvári úti rendelőben szeptember 25-én. Az új centrum az Egészséges Budapest Program keretén belül valósul meg.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.