Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 21. hétfő, Konstantin

A The Doors albumát elemezték a Lemezjátszóban

Újbuda   |   2018, január 26 - 16:06
Nyomtatóbarát változatSend by email

Teltházas rendezvénnyel kezdte meg idei szezonját a B32 Galéria és Kultúrtér valamint a Fülesbagoly zenebemutató sorozata január 25-én. A rajongókat az est sztárvendége, Lovasi András vonzotta a kultúrtérbe, ahol a The Doors együttes első, a zenekar nevével azonos című kultikus albumát pörgették a lemezjátszón.

Horváth Gergely jól választott, hiszen a Kispál és a Borz valamint a Kiscsillag zenekar gitáros-énekese gyerekkora óta rajong Jim Morrisonék bandája iránt. A közönség sok-sok régi történetet hallhatott arról, hogy miként hatott a The Doors zenéje Lovasi Andrásra.

A rendkívül sikeres programsorozat következő, febrár 6-ai eseményére már minden jegy elkelt, amelyre Kiss Tibi, a Quimby frontembere érkezik és Tom Waits szól majd a lemezjátszóból.

D. B. S.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.