Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 21. hétfő, Konstantin

Elindult az adótraffipax-előrejelzés

Újbuda   |   2017, március 14 - 13:26
Nyomtatóbarát változatSend by email

Márciustól a NAV honlapján lehet majd tájékozódni az előre meghatározott ellenőrzések helyszínéről és idejéről.

Az adóhivatal előre jelzi, hogy hol, melyik piacon vagy gazdálkodói kőrnél vizsgálja a nyugtaadási kötelezettséget, az alkalmazottakkal kapcsolatos bejelentési kötelezettségek teljesítését, valamint az online pénztárgépekkel kapcsolatos jogszabályi előírások maradéktalan betartását.
Eszerint a NAV Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága munkatársai március 13 - 17. között fokozottan ellenőrzik a személyszolgáltatást nyújtó vállalkozásokat, különös tekintettel arra, hogy a taxit üzemeltetőknek 2017. január 1-e óta online pénztárgéppel kell rendelkezniük.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.