Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 23. péntek, Emőke

Felhívás civil szervezetek regisztrációs lehetőségére

Újbuda   |   2016, november 23 - 10:38
Nyomtatóbarát változatSend by email

Felhívás civil szervezetek regisztrációs lehetőségére

FELHÍVÁS

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata számára kiemelten fontos, hogy a civil szervezetekkel jó együttműködés, szakmai kapcsolat alakuljon ki.
Ennek fontos feltétele, hogy civil adattárunk a szervezetek adatait helyesen tartalmazza.
Kérjük, hogy segítse munkánkat és a jövőbeni lehetséges együttműködés gördülékenységét azzal, hogy a mellékelt adatlapot kitöltve, postai úton, vagy e-mail-ben eljuttatja hozzánk.


Beküldési cím:
Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata
Programkoordinációs Csoport
1113, Budapest, Bocskai út 39-41.


E-mailen:
civil@ujbuda.hu

Fájlok: 
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Ezekre figyeljen mielőtt sonkát vesz!  

Több mint 6700 tonnányi sonka és egyéb főtt-füstölt hús fogy a húsvéti ünnepi időszakban, amelyek értéke meghaladja a 10 milliárd forintot. Háztartásonként átlagosan 2,4 kilogramm a fogyasztás a húsvéti ünnepek idején.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.