Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 20. vasárnap, István Az államalapítás ünnepe

Idén is kiváló munkát végzett a kerületi rendőrkapitányság

Újbuda   |   2016, december 15 - 12:33
Nyomtatóbarát változatSend by email

Több mint 70 újbudai rendőr, kormánytisztviselő és közalkalmazott kapott év végi jutalmat az önkormányzat jóvoltából december 13-án.

Liskány Csaba kerületi rendőrkapitány szerint példaértékű az újbudai rendőrök munkája, és munkához való hozzáállása. Ezért idén 271 fős állományának több mint harmada részesült elismerésben, jutalmazásban. Állítása szerint a kerületi rendőrkapitányság idén is jó munkát végzett, mutatóik többnyire javultak.

A jutalomátadón Kerékgyártó Gábor önkormányzati képviselő elmondta, a rendőrök kiváló munkájának köszönhetően Újbudán jó és biztonságos élni. Egész éves munkájuk méltatásakor kiemelte, soha nem szabad megállni, feladat mindig lesz. Hozzátette: a rendőrség célja, hogy Újbuda az egyik legbiztonságosabb kerületté váljon, amelyhez már most jó úton jár.

T. K.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Idén légi és vízi parádé zárja a tisztavatást  

A nemzeti ünnep programjai 8 óra 30 perckor kezdődnek a Kossuth téren, ahol katonai tiszteletadás mellett, az avatandó tisztek jelenlétében felvonják Magyarország nemzeti lobogóját. Simicskó István honvédelmi miniszter köszöntője után esküt tesznek a honvédtisztjelöltek, majd Áder János államfő ünnepi beszéde hangzik el.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.