Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 21. szombat, Ágnes

Idén is korcsolyázhatnak a kerületiek

Újbuda   |   2016, december 7 - 11:02
Nyomtatóbarát változatSend by email

A téli időszak egyik kedvenc programja idén is elérhető a kerületben. Újbuda jégpályáját december 6-án nyitották meg az Allee Bevásárlóközpont mögött, a volt Fényes Elek Közgazdasági Szakközépiskola udvarán, a Kőrösi József utca 1-3-ban.

A korcsolyázás igazi téli slágerprogramnak számít Újbudán, rendszerint azok is a jégre merészkednek, akik kevésbé érdeklődnek a téli sportok iránt. A tavalyi év tapasztalatai azt mutatják, hogy nagy sikert aratott a jégpálya a Váli utcai Gyermek-egészségügyi Centrum udvarán, ezért Újbuda Önkormányzata idén is lehetőséget teremt a korcsolyázásra.

A jégpálya január 31-ig működik, minden nap reggel 8-tól este 21 óráig tart nyitva. Idén is lehetőség van korcsolyabérlésre, ennek ára 140 cm alatt 600 forint, 140 cm felett 800 forint. A jégpálya mellet büfé is üzemel, a hüttében meleg italokat lehet vásárolni a korcsolyázás előtt és után, vagy a várakozás ideje alatt.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Véget ért az I. félév, kezdődnek a központi írásbelik  

Befejeződött a 2016/17-es tanév első féléve a köznevelésben. A tanév rendje szerint az iskolák január 27-ig értesítik a tanulókat, illetőleg a kiskorú tanulók szüleit az első félévben elért tanulmányi eredményekről.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.