Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 24. péntek, Emma

Vastag Tomi a B32 Karrier klubján

Újbuda   |   2017, február 22 - 14:02
Nyomtatóbarát változatSend by email

A pályaválasztásában nyújt segítséget fiataloknak a most indult Karrier Klub, amelynek előadásait kéthetente hétfőnként tartják a B32 Galéria és Kultúrtérben. A résztvevők minden alkalommal egy-egy szakmáról hallhatnak. Az első előadás vendége Vastag Tamás Fonogram-díjas énekes, színész volt, aki nemcsak a népszerű tehetségkutatókról, hanem színházi életéről is beszámolt február 20-án.

Vastag Tamás az X-Faktor című műsorok révén vált országosan ismertté. Úgy véli az élet olyan, akár egy nagyon erős sodrású folyó: csak keveset változtathatunk azon a sorson, ami előre meg van írva. Elmondta, a hét évvel ezelőtti tehetségkutatón 18 éves volt, amikor még nem foglalkoztatta a karrier építése. Néhány év múlva rájött, hogy többre vágyik a felszínes életnél, fenn akarta tartani a rajongók érdeklődését, sok munkával elérte a szakmai elismerést. Az énekes 2013 óta több vidéki színházban is játszik, legélvezetesebb szerepének azt tartja, amikor a fiatal Frank Sinatra bőrébe bújhatott. Úgy véli, a sikert titka a helyzetfelismerésben rejlik, „felkészültnek kell lenni és észre kell venni, ha a nagy lehetőség kopogtat”.

Elmondta, folyamatosan úton van, ezért nehéz összeegyeztetni magánéletét a karrierjével. Júniusban született kisfia jelenti számára a legnagyobb boldogságot, igyekszik vele minél több időt együtt tölteni. Úgy érzi, minden amire eddig vágyott, teljesült.

H. S.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Valóság „Level 10.” – musical a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban  

2017november2819:00

Milyen az, ha valami a hatalmába kerít, és nem tudsz szabadulni tőle? Mit adnál azért, hogy megszerezd, ha elveszik tőled? Mihez kezdesz a segítő kézzel? Vajon van kiút? E súlyos kérdések mentén indul el a Ciszterci Szent Imre Gimnázium legújabb zenés produkciója – félelem, szenvedés, boldogság, szorongás és felszabadultság, álom és valóság határmezsgyéjén egyensúlyoz a 10. szint.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.