Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 17. vasárnap, Hedvig

KUNG-FU OKTATÁS

Kategória: 
Oktatás
       
Megjelenés dátuma: 
2021, október 5
       
Azonosító: 
53388
KUNG-FU OKTATÁS Kelenföld Montázs Központban, hétfőn, kedden 19:00-től. Kezdőknek nem szükséges előképzettség, edzettség, hajlékonyság. Önvédelem, harcművészet, közösség, énidő, rekreáció, életút. Ismerd meg a tradicionális, kínai harcművészetet! Egyeztess időpontot edzésbetekintésre! +36 30 9000 889 • wingtsunkungfuujbuda.hu WING TSUN KUNG FU ÚJBUDA KLUB 詠 春 功 夫
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Kajak-kenu: Kisbán Zsófia világbajnoki ezüstérmes  

MTI/Szigetváry Zsolt

Óriási sikert hozott a Koppenhágában megrendezett kajak-kenu világbajnokság a magyaroknak: az éremtáblázaton az első helyen zártak, hat aranyat, nyolc ezüstöt és négy bronzot hoztak haza Dániából.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.