Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 8. szerda, Ellák

A kerületben járt az Exit cirkusz

Újbuda   |   2014, szeptember 11 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az Exit cirkusz országos turnéjának legutóbbi állomása volt Újbuda. Az Etele téren felállított sátorban három napon keresztül, naponta többször is láthatta a közönség a társulat legújabb, Exit Faktor című műsorát.

A cirkusz alapítói a leghíresebb külföldi porondokat ismerik, előadásaikon a híres cirkuszfamília, a Picard család tagjai is szerepelnek.

Az Exit faktor műsorszámai között volt egyensúlyozás, kerékpáros akrobatika, lábzsonglőr, légtornász, labda produkció, bohóctréfák sokasága, valamint a Nemzetközi Cirkuszfesztiválokon díjnyertes állatprodukciók: makákó és rézus majmok, indiai futókacsák, kutyás szám, amerikai törpemalacok valamint holland törpekecskék.

A közönség tapsolhatott egyebek mellett Gipetto bohócnak, Tünde Tissue légtornásznak, Picard Andreának és kedvenc idomított állatainak, valamint szurkolhatott Lui Nereusnak a humoros artista mutatványok teljesítéséhez, illetve a zsonglőrködő Kiss testvéreknek.

Változatlanul az előadás legnépszerűbb műsorszáma a családfő és egyben cirkuszigazgató Picard Vilmos kutyás produkciója, melyben a világ legkisebb idomított chiwaváival lép fel a porondon.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.