Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 2. hétfő, Lehel

A szomszéd fűje most a miénk is lehet – FELHÍVÁS

Újbuda   |   2021, július 15 - 08:50
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Csepeli közpark kialakítása a következő évek egyik meghatározó zöldfelületi fejlesztése. A 36,2 hektáros közpark végleges terve a parkhasználók igényeit figyelembe véve születhet meg.

Az elkészült terv módosításaihoz azonban nemcsak a szűkebb környezet, hanem a szomszédos kerületek, így Újbuda lakóinak véleményét, elképzeléseit is várja a Budapest Fejlesztési Központ.
Az igények felmérését online kérdőív segíti, mely július 31-ig érhető el a https://www.surveymonkey.com/r/csepelikozpark weboldalon.
Címkék: 
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Tájékoztatás a tanévkezdő csomag igényléséről  

Önkormányzati rendelet alapján minden olyan gyermek tanévkezdő csomagot kap, aki a XI. kerületben önkormányzati fenntartású óvodába újonnan iratkozik be, illetve Újbudán működő állami fenntartású iskolában kezdi meg az 1–4. évfolyamot 2021 szeptemberében.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.