Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 6. hétfő, Csaba

Ajándékot kaptak a táborozók

Újbuda   |   2018, július 9 - 10:38
Nyomtatóbarát változatSend by email

Ajándékot kaptak a Kánai úti Sport11 Sport, Szabadidő és Rendezvényközpontban táborozó gyerekek.

Strand- és sporteszközöket kaptak a Sport11 Sport, Szabadidő és Rendezvényközpont táborozói. Az ajándékokat Kocsis Sándor, az Újbuda Sportjáért Kft. vezetője és munkatársai adták át. A Kánai úti létesítmény tökéletes helyszíne volt a tábornak, amelyet sportegyesületek közösen szerveztek tapasztalt, gyerekekhez értő vezetőket alkalmazva. A táborozók többféle sportprogramon vehettek részt, de végig az úszásoktatáson volt a hangsúly. A trénerek szerint hozzájárul a tábor sikereihez, hogy motiválják egymást a csapatban tanuló gyerekek.

D. B. S.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Átadták a Pro Urbe Újbuda és Pro Communitate Újbuda díjakat  

Rangos kitüntetéssel ismerte el az önkormányzat a kerület fejlődéséért, az újbudaiak életkörülményeinek javításáért, szellemi és anyagi javainak gyarapításáért végzett több évtizedes munkát. Az elismeréseket a B32 Galéria és Kultúrtérben adták át július 2-án.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.