Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 23. szombat, Zelma, Rajmund

Alakítsuk együtt Újbuda közösségi életét!

Újbuda   |   2021, január 8 - 13:51
Nyomtatóbarát változatSend by email

Mit gondol, mi segítheti az újbudai közösségeket? Milyen jó, meglévő kezdeményezések vannak lakóhelye környékén? Milyen igények merülnek fel, amikor közösségi aktivitáson venne részt?

A @meetperspectives csapata az újbudai közösségi életet erősíteni kívánó számos helyi szervezettel együtt most egy kutatást végez, és a tervezésbe szeretnék az újbudai lakosság minél szélesebb körét bevonni.
Jelentkezni az abel@meetagency.hu email címen, vagy az alábbi formanyomtatvány kitöltésével lehet:
Szóljon ismerőseinek is!
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

A kultúra mindenkié!  

A Magyar Kultúra Napján Juhász Anna, Újbuda kulturális nagykövetének szavaival emlékezünk az irodalom, művészetek fontosságára:

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.