Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 25. péntek, Eufrozina, Kende

Alice járt a Karinthy Színházban

Újbuda   |   2018, november 19 - 10:02
Nyomtatóbarát változatSend by email

Teltházas volt az Alice Csodaországban bemutatója a Karinthy Színházban, az előadás kicsiknek és nagyoknak egyaránt élményt adott.

Bodor Panna Lewis Carroll adaptációjában a gyerekek és szüleik olyan „utazáson” vesznek részt, amely csodálatos tájakon vezet keresztül, humorban gazdag és közben a hét színművész alakítása is kiváló. Koltai Vivien, Balázs Andrea, Inoka Péter, Elek Ányos, Széplaki Szilvia, Szabó Sára és Kelemen Tímea több szerepben is feltűnt sznen és izgalmas díszletek között, pazar jelenetekben mesélte el a megunhatatlan régi történetet. A cél most is ugyanaz, megmenteni csodaországot és közben jót nevetni a felnőttek világán - mindezt egy tíz éves kislány szemszögéből.

D. B. S.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.