Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 28. szerda, Simon, Szimonetta

Átadták a Bartók Béla Boulevard ötletpályázat díjait

Újbuda   |   2016, november 23 - 10:29
Nyomtatóbarát változatSend by email

November 22-én a DEFO Labor műhelyében átadták a Bartók Béla Boulevard együttműködésében, még szeptemberben meghirdetett nyílt ötletpályázat (MOSAIC) nyerteseinek díjait.

A két egyenrangúan díjazott alkotócsapat összesen öt tagja a szakmai zsűri döntése értelmében egyenlő díjazásban részesült, ehhez járult hozzá Újbuda Önkormányzata egy nagyobb értékű ajándékutalvánnyal. A pályázat lezárult, de a tervezés folyamata nem ér véget: a zsűri javaslata alapján a két nyertes pályamű közös továbbfejlesztésével a tervezők néhány héten belül kidolgoznak egy olyan változatot, amelynek javasolt beavatkozási metódusa a szakmai és civil fórumokon a BBB – Bartók Béla Boulevard szellemi-mentális bázisának akár több fázisban megvalósítható alapja lehet.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Online fogadóóra dr. László Imrével  

2020november0409:00
»
2020november0410:00

Az online fogadóórák sorát ismét László Imre polgármester folytatja. Beszámol az elmúlt egy hónap eseményeiről, döntéseiről, illetve válaszol az Önök kérdéseire. Ezeket már most feltehetik itt az oldalon Messenger üzenetben vagy az élőben közvetített fogadóóra alatt kommentben.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.