Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 11. szombat, Nóra, Lili

Átlagon felül teljesítő diákokat jutalmazott az alpolgármester

Újbuda   |   2015, január 28 - 13:28
Nyomtatóbarát változatSend by email

Kitűnő tanulókat és lelkes kisiskolásokat jutalmazott Király Nóra alpolgármester január 23-án a Gazdagrét-Törökugrató Általános Iskolában. A gyerekek félévi bizonyítványuk mellé kapták az elismerést az önkormányzati képviselőtől.

Izgalommal várták a Gazdagrét-Törökugrató Általános Iskola diákjai a félévi bizonyítványok kiosztását. A leginkább a legkisebbek izgultak, mivel nekik ez volt életük első félévi értesítője. A bizonyítványosztás alkalmából Király Nóra alpolgármester minden elsős és másodikos gyereknek kedveskedett ajándékutalvánnyal, nagyobbak közül pedig a kitűnő tanulóknak járt a jutalom. Ők ajándékcsomagot és gofri utalványt kaptak.

Átlagon felül teljesítő diákokat jutalmazott az alpolgármester

Király Nóra elmondta, négy gyermekes anyaként tudja, hogy a bíztatás, a munka elismerése sokat jelent a gyerekeknek. Célja az volt, hogy a kicsik pozitívan éljék meg és jó dologhoz kössék a bizonyítványosztást, a nagyobbaknál pedig az átlagon felüli, maximális teljesítmény elismerését tartotta fontosnak.

Január 30-án a Csíkihegyek Általános Iskolásokat keresi fel az alpolgármester.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.