Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 11. szerda, Árpád

Átlagon felül teljesítő diákokat jutalmazott az alpolgármester

Újbuda   |   2015, január 28 - 13:28
Nyomtatóbarát változatSend by email

Kitűnő tanulókat és lelkes kisiskolásokat jutalmazott Király Nóra alpolgármester január 23-án a Gazdagrét-Törökugrató Általános Iskolában. A gyerekek félévi bizonyítványuk mellé kapták az elismerést az önkormányzati képviselőtől.

Izgalommal várták a Gazdagrét-Törökugrató Általános Iskola diákjai a félévi bizonyítványok kiosztását. A leginkább a legkisebbek izgultak, mivel nekik ez volt életük első félévi értesítője. A bizonyítványosztás alkalmából Király Nóra alpolgármester minden elsős és másodikos gyereknek kedveskedett ajándékutalvánnyal, nagyobbak közül pedig a kitűnő tanulóknak járt a jutalom. Ők ajándékcsomagot és gofri utalványt kaptak.

Átlagon felül teljesítő diákokat jutalmazott az alpolgármester

Király Nóra elmondta, négy gyermekes anyaként tudja, hogy a bíztatás, a munka elismerése sokat jelent a gyerekeknek. Célja az volt, hogy a kicsik pozitívan éljék meg és jó dologhoz kössék a bizonyítványosztást, a nagyobbaknál pedig az átlagon felüli, maximális teljesítmény elismerését tartotta fontosnak.

Január 30-án a Csíkihegyek Általános Iskolásokat keresi fel az alpolgármester.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Egységes társadalombiztosítási járulékot vezetnek be  

Újraszabályozta szerdán az Országgyűlés a társadalombiztosítási (tb) ellátások összes rendelkezését: egységes, 18,5 százalékos társadalombiztosítási járulékkulcsot határoztak meg jövő júliustól, és új rendelkezés az is, hogy aki nem fizeti az egészségügyi szolgáltatási járulékát, három hónap után elesik az egészségügyi szolgáltatás térítésmentes igénybevételének lehetőségétől.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.