Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 21. szerda, Orsolya

Átmenetileg növekedhet a Budafoki úti kormányhivatal forgalma

Újbuda   |   2016, január 18 - 17:05
Nyomtatóbarát változatSend by email

Egészségbiztosítási pénztári ügyekben a Budafoki úti ügyfélszolgálatot javasolja Budapest Főváros Kormányhivatala, melynek Egészségbiztosítási Főosztályának három XIII. kerületi ügyfélszolgálatából a III. számú átmenetileg nem üzemel.

Január 18-tól technikai okok miatt átmenetileg nem üzemel Budapest Főváros Kormányhivatalának 13. kerületi III. számú ügyfélszolgálata. Ezért az oda tartozó ügyintézést a Teve utcai I. és II. számú ügyfélszolgálatokon biztosítják. Ezen kívül azt javasolják, hogy a Teve utcai ügyfélszolgálaton előforduló esetleges hosszabb várakozási idő miatt, XI. kerületi ügyfélszolgálat (Budapest XI. kerület, Budafoki út 59. - Kormányablak) szolgáltatásait vegye igénybe a lakosság.

A Teve utcai III. számú ügyfélszolgálathoz tartozó ügyek intézését az I. és II. számú ügyfélszolgálat az alábbiak szerint biztosítja:

I. számú ügyfélszolgálat

- Jogviszony-rendezés

- Európai Egészségbiztosítási Kártya, valamint EU-s nyomtatványok igénylése

- Kifizetőhelyi elszámolás és statisztikai jelentés átvétele

- Egészségügyi szolgáltatásra jogosultak bejelentésének átvétele

- Közgyógyellátási igazolvánnyal kapcsolatos ügyek

- Nyomtatványforgalmazás

II. számú ügyfélszolgálat

- Európai Egészségbiztosítási Kártya, valamint EU-s nyomtatványok igénylése.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Online fogadóóra Bakai-Nagy Zitával  

2020október2816:00
»
2020október2817:00

A soron következő online fogadóórát Bakai-Nagy Zita alpolgármester tartja. Már most feltehetik kérdéseiket Messenger üzenetben, illetve a fogadóóra élő közvetítése idején kommentben.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.