Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 12. szombat, Villő

Az ERSTE Ligás szereplésre készül a MAC HKB Újbuda

Újbuda   |   2020, augusztus 18 - 12:22
Nyomtatóbarát változatSend by email

Gőzerővel készül a MAC-HKB-Újbuda csapata a szeptemberi szezonkezdésre. Az ERSTE Ligába visszatérő csapatot Kangyal Balázs irányítja.

Az eredeti tervek szerint a MAC két csapattal indult volna az új szezonban, egyikkel a szlovák extraligában, a másikkal a hazai viadalon, de a vírusjárvány miatt kialakult helyzetben most csak az ERSTE Ligába tudták nevezni csapatot, amelyben a HKB és a MAC legsikeresebb fiatal játékosai is szerepet kapnak az idén, a magyar válogatottban is játszó tapasztalt játékosok mellett.

Bár a COVID-19 járvány bizonytalanná teszi a szezon kezdetet, de a játékosok reménykednek abban, hogy a két csapat egyesítéséből létrejött új gárda jól fog szerepelni az ERSTE Ligában, és akár a bajnoki címre is esélyes lehet.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

"A legszebb konyhakertek"  

“A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertje országos program az otthoni kertművelés értékére irányítja rá a figyelmet. A program célja, hogy a kertek versenyével a kertművelés hagyományait megőrizzük, a kertművelő embereket, az ő kitartó munkájukat megbecsüljük, és hogy az ő példájuk nyomán egyre többen műveljenek konyhakertet.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.