Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 18. hétfő, Lukács

Az ország gerinctornája

Újbuda   |   2018, november 15 - 09:17
Nyomtatóbarát változatSend by email

Újbudai lakosok kedvezménnyel vehetnek részt azon a gerincvédelmi rendezvényen, amelynek november 17-én a Dürer Rendezvényház ad otthont.

A fő szervező Almásy Csilla gerincterapeuta-gyógytornász, az Országos Gerincvédő Egyesület elnöke, aki olyan „gerincexpót” akart, ahol találkozhatnak a gerincbántalmakban szenvedők és a szakemberek.
Reggel 9-től 18 óráig elő­adásokkal, próbakezelésekkel, állapotfelmérésekkel, konzultációkkal és közös gerinctornával várják az érdeklődőket, akik között egészségmegőrzéshez, gyógyuláshoz kapcsolódó ajándékokat is kisorsolnak.
A XI. kerületi lakosok – lakcímkártya felmutatásával – Újbuda Önkormányzata jóvoltából 20 százalékos kedvezményt kapnak az 5900 forintos belépti díjból.
További információ:
www.orszaggerinctornaja.hu

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Kajak-kenu: Kisbán Zsófia világbajnoki ezüstérmes  

MTI/Szigetváry Zsolt

Óriási sikert hozott a Koppenhágában megrendezett kajak-kenu világbajnokság a magyaroknak: az éremtáblázaton az első helyen zártak, hat aranyat, nyolc ezüstöt és négy bronzot hoztak haza Dániából.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.