Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 31. vasárnap, Angéla, Petronella

Bejglivel kedveskedett a kórházban dolgozóknak a képviselő

Újbuda   |   2018, december 26 - 19:52
Nyomtatóbarát változatSend by email

Karácsony másnapján bejglivel és narancslével teli csomagokkal érkezett Simicskó István a Szent Imre kórház sürgősségi osztályára, hogy így mondjon köszönetet áldozatos munkájukért az egészségügyben dolgozóknak.

December 26-án a Szent Imre kórház sürgősségi osztályára látogatott Újbuda országgyűlési képviselője. Simicskó István bejglivel és narancslével köszönte meg az egészségügyben dolgozóknak, hogy karácsonykor is lelkiismeretesen végzik munkájukat.

– Meg kell becsülnünk azokat, akik olyan hivatást választanak, ahol az embertársaikért tesznek. Hálával tartozunk a pedagógusoknak, akikre a legnagyobb kincseinket, a gyermekeinket bízzuk, a szociális munkásoknak, akik a legnehezebb élethelyzetben nyújtanak számunkra segítséget, a katonáknak, akik arra esküdtek fel, hogy ha szükséges, az életüket adják a biztonságunkért, és az egészségügyben dolgozóknak, akik nap mint nap életet mentenek – mondta a képviselő. Simicskó István úgy látja, az apró gesztusok is nagy jelentőséggel bírnak, különösen karácsonykor, amikor mindenki igyekszik a szeretteivel együtt tölteni az időt. A parlamenti képviselő ezért is látogatott el a kórházba, hogy személyesen mondjon köszönetet az orvosoknak és ápolóknak áldozatos munkájukért.

– Hálával tartozunk mindenkinek, aki azért dolgozik ilyenkor is, hogy mi nyugalomban tölthessük az ünnepeket. Ezúton is köszönjük a munkájukat – hangsúlyozta Simicskó István.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.