Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 16. csütörtök, Edit

Budai Egyházközségek Bálján a polgármester

Újbuda   |   2017, február 22 - 10:53
Nyomtatóbarát változatSend by email

Idén 17. alkalommal rendezték meg a Budai Egyházközségek Farsangi Bálját a MOM Kulturális Központban. Az esemény fővédnöke Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek és Tarlós István főpolgármester volt, Varga Mihály nemeztgazdasági miniszter és Hoffmann Tamás polgármester személyesen is támogatta a programot.

Idén is megtartották a Budai Egyházközségek Farsangi Bálját, amelynek díszvendége ezúttal a Magyar Kolping Szövetség volt.

Az esten a köszöntők a kereszténységre, a keresztény összefogásra hívták fel a figyelmet. Kiemelt támogatók voltak a főpolgármesteren kívül Bús Balázs, Hoffmann Tamás, Karsay Ferenc, Láng Zsolt, Nagy Gábor Tamás és Pokorni Zoltán budai kerületvezetők.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.