Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 26. szombat, Jusztina

’CIVIL INFO – NEA 2019’ a Háló Közösségi és Kulturális Központban

Újbuda   |   2018, november 28 - 13:14
Nyomtatóbarát változatSend by email

Civil szervezetek képviselőit várják a Háló Közösségi és Kulturális Központba november 30-án, a  ’CIVIL INFO – NEA 2019’ országos tájékoztatóra.

A HÁLÓ Közösségfejlesztő Katolikus Egyesület és a Századvég Alapítvány, mint a Budapesti Civil Információs Centrum címbirtokosa, ’CIVIL INFO – NEA 2019’ címmel országos tájékoztatót szervez civil szervezetek képviselőinek a Háló Közösségi és Kulturális Központban (1052 Budapest, Semmelweis u 4.). A program időpontja: november 30. 14 óra.

Az előadásokat a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága tartja. A rendezvény célja, hogy a civil szervezetek tájékoztatást kapjanak a civil területet érintő célokról, kihívásokról, jogszabályi változásokról, különös tekintettel a Nemzeti Együttműködési Alap 2019-ben bevezetendő változásaira.

A meghívó: meghivo_20181130_budapest_civil.info_.nea2019.pdf

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.