Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 17. hétfő, Paszkál

Családi napközi - rugalmas kisgyermekellátó szolgáltatás

Újbuda   |   2014, augusztus 29 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Elkészült a kerület rugalmas kisgyermekellátó szolgáltatásainak feltérképezése a Családbarát Újbuda Programon belül. Az ebbe a kategóriába tartozó családi napközik alternatív lehetőséget biztosítanak a kicsik napközbeni szakszerű ellátására.

Feltérképezték a kerület rugalmas kisgyermekellátó szolgáltatásait. A családi napközi alkalmas a gyermekek napközbeni ellátására, a megváltozott társadalmi és személyes igények kielégítésére. A pár éve megjelent, viszonylag új szolgáltatás az eddig kínált napközbeni ellátások alternatívájaként illetve kiegészítéseként jelenik meg.

A rugalmas, kisgyermekeket ellátó szolgáltatásokról tájékozódni lehet a www.ujbuda.hu weboldalon, ezen belül a Családbarát Újbuda Program oldalán.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.