Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 27. szerda, Hella

Díjnyertes ruhakölteményeket és ékszereket kínáltak a B32 designvásárán

Újbuda   |   2015, december 14 - 10:04
Nyomtatóbarát változatSend by email

A tavalyi divatshow nyertes öltözékének tervezője, egyedileg készített ébenfa-ezüst ékszerköltemények ötvöse, extravagáns táskák, karperecek alkotói árulták különlegességeiket a B32 Galéria Design vásárán a december 12-i hétvégén. Az érdeklődők folyamatosan érkeztek, sokan vásároltak is.

Színek, anyagok és árak széles palettája tárult a látogatók és lehetséges vásárlók elé, akik a B32 Galériában újfent megrendezett design vásárra érkeztek. A karácsonyi előkészületek tökéletes alkalmat kínáltak arra, hogy a vevők különleges portékákat helyezzenek szeretteiknek a fa alá - mondta Antal Nikolett, a KözPont Kft. művészeti vezetője. Hozzátette, az önkormányzat folyamatosan törekszik arra, hogy a feltörekvő művészeket támogassa. Ezúttal a galéria nagy termét biztosította térítésmentesen számukra.

A művészeti vezető a kiállított és vásárlásra kínált áruk sokféleségét hangsúlyozva hozzátette, a helyhatóság továbbra is folytatni kívánja jótékony hozzájárulását az alkotók megismertetése érdekében. Jövőre is több alkalommal tervezik a B32 design vásárának megrendezését, ahol újabb és újabb tehetségeknek ad lehetőséget az önkormányzat a bemutatkozásra.

TK

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Online tudományos konferencia a Műegyetemen  

Az Új Nemzeti Kiválóság Program támogatásával elért tudományos eredményeiket ismertették 18 szekcióban csaknem 180 műegyetemi előadáson a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem ösztöndíjasai az intézmény szerdai online tudományos konferenciáján.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.