Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 18. hétfő, Piroska

Elképesztő focimérkőzés a Bliss Alapítványnál

Újbuda   |   2019, április 5 - 10:07
Nyomtatóbarát változatSend by email

Rögtönzött focimérkőzést tartottak a Bliss Alapítvány iskolájának, Zöld csoportjában április 2-án. A kupáért halmozottan sérült, mozgás és beszédfogyatékos iskolások versengtek.

Kedd reggel váratlan helyzet állt elő a Bliss alapítvány iskolájában, a Neszmélyi úton. Egyszerre két óraadó tanár is lebetegedett, ezért a halmozottan sérült, mozgás és beszédfogyatékos iskolások rögtönzött, speciális futballmérkőzésen vettek részt. A meccs végig nagyon szoros volt, mindkét csapat fantasztikusan játszott, a végeredmény döntetlen (1-1) lett. A játék élménye mellett, olyan céljai is voltak a „Bliss Kupának”, mint például a mozgás fejlesztése, az önbizalom és a sikerélmény növelése.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Sajtóközlemény  

Újbuda polgármestere feljelentést tett az EMMI frissen kinevezett helyettes államtitkárának korábbi ügyében

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.