Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 10. péntek, Amália

Felméri az utazási szokásokat a BKK

Újbuda   |   2019, október 16 - 15:21
Nyomtatóbarát változatSend by email

A fővárosiak közlekedési szokásairól tart közvélemény-kutatást a Budapesti Közlekedési Központ. A felmérés önkéntes és anonim.

A BKK megbízásából zajló közvélemény-kutatás a fővárosi és agglomerációs háztartások közlekedési szokásairól gyűjt ismereteket. Az önkéntes és anonim módon zajló felmérés során az igénybe vett közlekedési módokról és az utazási távolságokról kérdezik a lakosságot. A vizsgálat a 2015-ben uniós támogatással elkészült Egységes Forgalmi Modell frissítéséhez szükséges, ez az integrált közlekedési modell biztosítja a szakmai megalapozottságot a tervezett és megvalósuló közlekedési fejlesztésekhez.

A felmérést a TRENECON Kft. – FŐMTERV Zrt. konzorcium alvállalkozója, a H-Building Hungary Kft. végzi el december közepéig.

Címkék: 
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.