Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 15. szombat, Mária

Felvételi: január 6-ig módosítható a jelentkezési sorrend

Újbuda   |   2016, január 5 - 15:35
Nyomtatóbarát változatSend by email

A keresztféléves képzésekre jelentkezők január 6-ig ellenőrizhetik és módosíthatják adataikat az e-felvételi rendszerében, pótolhatják a hiányzó dokumentumaikat, sőt egyszer a jelentkezési sorrenden is változtathatnak.

A felvi.hu oldalon közzétett tájékoztató szerint a keresztféléves képzésre felvételizőknek ellenőrizniük kell, hogy minden jelentkezéshez és pontszámításhoz szükséges dokumentumot feltöltöttek-e, mert az esetleges pótlás szükségességéről külön értesítést nem kapnak.

Ha van még hiányzó dokumentum, azt legkésőbb január 6-ig fel kell tölteni, ám ha nincs lehetőség elektronikus benyújtásra, postán is beküldhetők a dokumentummásolatok az Oktatási Hivatal címére (1443 Budapest, Pf. 220).

Szintén 2016. január 6-ig van lehetőség az egyszeri sorrendmódosításra, illetve jelentkezési helyek visszavonására. A sorrendmódosítással akkor érdemes élni, ha valamilyen okból megváltozott a preferencia. Nem érdemes viszont sorrendet módosítani akkor, ha valamelyik jelentkezési helyen nem sikerült az alkalmassági vizsga, vagy ha a jelentkező úgy érzi, nem érné el a ponthatárt. Ha valaki mégis meggondolná magát és biztosan nem szeretne valamelyik megjelölt jelentkezési helyre bekerülni, a sorrendmódosítás helyett válassza a jelentkezési hely visszavonását (törlését), ez ugyanis nem számít bele az egyszeri sorrendmódosításba.

forrás: eduline.hu

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Az államalapítás szentjei  

Iskola, templom és kórház is viseli a nevét. Rövid élete is elég volt ahhoz, hogy beírja magát a történelemkönyvekbe a tragikus sorsú első magyar királyfi, Szent Imre. Összeállításunkban róla, nevelőjéről, Gellértről és édesapjáról, Szent Istvánról emlékezünk meg.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.