Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 29. vasárnap, Taksony

Fényfestéssel ünnepelték a Távhőszolgáltatás Napját

Újbuda   |   2016, április 16 - 15:05
Nyomtatóbarát változatSend by email

Fényjáték címmel fényfestést rendezett a Távhőszolgáltatás Napja alkalmából Budapest több pontján a Főtáv Zrt. Április 15-én megfestették a Főpolgármesteri Hivatala épületét, a Várkert Bazárt, a Gellért Fürdőt, a Schönherz Kollégiumot és az ALLEE bevásárlóközpontot is.

Fényfestők világították meg különleges alakzatokkal április 15-én, a Távhőszolgáltatás Napján Újbudán a Gellért Fürdő, a Schönherz Kollégium és az Allee bevásárlóközpont épületét. A programhoz játék is kapcsolódott, amely során a megvilágított épületeket kellett lefotózni és pecséteket lehetett gyűjteni. A játék sorsolása helyszínén a program zárásaként pedig Odett adott koncertet.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.