Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 10. péntek, Amália

Forgalmi változások

Újbuda   |   2018, november 5 - 12:50
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az alábbi forgalmi változások lépnek életbe 2018. november 06. napjától a XI. kerületben.

1. / A Thallóczy Lajos utca Bartók Béla út és Kelenföldi utca közé eső szakasza egyirányúsításra kerül, a Bartók Béla úttól a Kelenföldi utca felé. Az utca további szakasza kétirányú marad.

2./ Az Eper utca felső szakasza egyirányúsításra kerül, ezért a Barackfa utcától a Törökbálinti útig tartó szakaszon csak a Törökbálinti út felé lehet közlekedni, az utca alsó szakasza kétirányú marad. A Törökbálinti útról az Eper utcába bekanyarodni tilos, ez irányban javasoljuk a Beregszász utca használatát.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.