Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 31. kedd, Árpád

Für Anikó kitalált világa a B32-ben

Újbuda   |   2017, március 20 - 11:16
Nyomtatóbarát változatSend by email

Teltházas koncertet adott a B32 Galéria és Kultúrtérben Für Anikó színésznő március 18-án. Az énekesi karriert viszonylag későn kezdő színművész magánéletének titkaiba és a dalok eredetébe is beavatta az újbudai közönséget.

Nem a szokott módon készült Für Anikó első két albuma. 2006-ban debütált a Nőstény álom című lemez, melynek zenéjét Hrutka Róbert, a dalszövegeket Bereményi Géza szerezte. Az album és az azt követő koncertek zajos sikere után 2010-ben következett a folytatás, a Kitalált világ. Ezekhez a dalszerző és az énekes életük fontos epizódjait rögzítő hangfelvételeket küldtek Bereményinek, aki ezt követően írta meg a szöveget, végül a dalokat közösen rakták össze.

Für Anikó különleges előadásmódja, és szeretete mindenkit elragadott, a személyes hangulatú koncert a B32-ben is elvarázsolta a közönséget.

D. B. S.

Az előadásról az Újbuda Televízió Kulturális Körkép című műsora is hamarosan beszámol.


LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Ha egyedül vagy, mi veled vagyunk  

Újbuda mindenkinek segít, aki a kijárási korlátozások alatt nem tud kihez fordulni. Legyen szó alapvető élelmiszerek vagy gyógyszerek beszerzéséről, otthoni ápolásról, a segítség csak egy telefonhívásra van - Újbudai Információs Vonal: ☎️ +36 1 3724566 ☎️

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.