Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 15. szerda, Henrik, Roland

Gálával ünnepel a Vadaskert iskola

Újbuda   |   2018, május 11 - 12:01
Nyomtatóbarát változatSend by email

Idén 25 esztendős a kerületünkben működő Vadaskert Általános Iskola, amit méltó módon kíván megünnepelni az autista, illetve hiperaktív, ADHD-tünettel diagnosztizált diákokat oktató intézmény. A születésnapi gálát 2018. május 12-én 14 órától rendezik meg a Stefánia Palotában.

A speciális intézmény szeretettel invitál minden érdeklődőt a nagyszabású rendezvényre, amelynek fővédnöke Simicskó István országgyűlési képviselő, valamint Molnár László alpolgármester.
Fellépnek: Varga Miklós, Huzella Péter, Jenei Szilveszter, Friderika, Molnár Ferenc „Caramel”, Szabó Ádám, Farkas Gábor Gábriel, Bajza Viktória, Makrai Pál, Richie and the mops és még sokan mások.
Előzetesen a Vadaskert Általános Iskolában (XI., Rátz László utca 3–7.), illetve a 203-7340-es telefonszámon lehet érdeklődni, támogató belépőt a helyszínen is lehet vásárolni.
(Újbuda)

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Töretlen az újbudai tűzoltók sportkedve  

Rendkívül aktív a sportélet a XI. Kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon. Az állomány részére a nemrég önkormányzati segítséggel felújított, modern konditerem áll rendelkezésre, amely számos lehetőséget biztosít a rövidebb és hosszabb távú versenyekre való felkészülésben egyaránt.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.