Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 9. vasárnap, Emőd

Gyerekzsivajtól volt hangos a Savoya Park

Újbuda   |   2015, augusztus 31 - 14:29
Nyomtatóbarát változatSend by email

Közös tanévnyitó fesztivált tartott augusztus 29-én a 11-ik születésnapját ünneplő Savoya Park bevásárlóközpont és Újbuda Önkormányzata. A szervezők gyerekprogramokkal, a tanévkezdéshez kapcsolódó eseményekkel és nyereményekkel készültek az egész napos rendezvényre.

A nyári szünidő utolsó hétvégéjén a Savoya Parkban szórakozhattak a családok. A programok délelőtt tíz órától kezdődtek: volt zenés gyerekműsor, ütőhangszeres bemutató és sztárfellépők is szórakoztatták a közönséget, délután négy órakor pedig a 11. éves bevásárlóközpont köszöntése alkalmából felvágták az üzletház születésnapi tortáját.

A gyerekek játékos ügyességi feladatok teljesítéséért pecsétet kaptak menetlevelükbe. A nap végén kisorsolták azt a szerencsés nyertest, aki osztálytársaival 100 ezer forint értékű osztálykiránduláson vehet részt a következő tanévben. A nyereményt Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere adta át.

A színpadi műsor két helyszínen zajlott: napközben Takács Nikolas és Szabó Ádám énekeltette a közönséget az áruház közepén, este pedig a parkolóban felállított színpadon a KFT, majd Hobo és bandája koncertezett.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Párakapu, árnyékoló és ivóvíz a kormányhivatali ügyintézésre váróknak  

Aki járt mostanában hivatalos ügyet intézni a Kormányablaknál, tudja, hogy esetenként kígyózó sorok is állnak a Bocskai úti épület előtt a hőségben. Újbuda Önkormányzata éppen ezért saját költségén árnyékolót, párakaput és ballonos ivóvizet helyezett ki a Kormányhivatal bejárata elé, hogy enyhítsék a kánikula hatásait, javítsák a sorban állók komfortérzetét.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.