Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 14. szerda, Tibor

Helytörténeti játékkal indítja az évet a BKK

Újbuda   |   2017, január 16 - 15:21
Nyomtatóbarát változatSend by email

Közlekedéssel kapcsolatos helytörténeti játékot indít közösségi oldalán a Budapesti Közlekedési Központ. A héten péntekig minden nap közzétesz egy-egy régi budapesti helyszínt ábrázoló archív fotót.

A Budapesti Közlekedési Központ helytörténeti játékban bárki részt vehet, akik betöltötte 18-ik évét, Magyarországon lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkezik, valamint a Facebook közösségi oldalon érvényes regisztrációval rendelkezik.

A játék minden nap reggel 10 órától ugyanazon napon este 24 óráig tart, amelyre hozzászólásban (kommentben) várják a megfejtést. A helyes megfejtést „kommentelők” közül a következő munkanapon négy nyertest sorsolják ki azokat akik megkapják a 20 plüss villamos egyikét.

Fotó: Facebook/BKK

Újbuda

 

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.