Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 26. kedd, Dömötör

Időskorban is lehet szép az élet

Újbuda   |   2018, május 25 - 13:16
Nyomtatóbarát változatSend by email

Minőségi ellátást ígér időseknek a Budakeszi úti Rege Szálló felújított épületében év végén nyíló Rege Residence.

Az időskor nem betegség, az újbudai senior program ismerői jól tudják, milyen fontos, hogy az élet utolsó időszakát aktívan, új célokat kitűzve éljük. A Rege Residence megálmodója, a budapesti befektetéseiről ismert izraeli Arie Yom-Tov, külföldi tapasztalatait is felhasználja a beruházásnál. Az 1 hektáros kertben lévő épületben 13 ezer négyzetméteren alakítanak ki lakásokat és közösségi tereket, amelyek inkább emlékeztetnek majd színvonalas szállodára, mintsem idősotthonra. Helyben lesz étterem, üzlet, wellness és fitness részleg, valamint fodrászat, kozmetika is. A beruházó olyan körülményeket kínálna az időseknek, ahol bármikor fogadhatnak akár ottalvó látogatókat is.

D. B. S.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Magyar Festészet Napja 2021 – Kelenhegyi Műteremház  

2021október2911:00

Rippl-Rónai József festőművész és a művészház egykori lakóinak emléktáblájánál 2021. október 29-én 11 órakor Újbuda Önkormányzata és a Magyar Festészet Napja Alapítvány nevében emlékkoszorút helyeznek el.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.