Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 1. vasárnap, Boglárka

Ismét az Ország boltja díjért versenyeznek a hazai webáruházak

Újbuda   |   2015, július 14 - 16:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Ötödször indítja el a hazai webáruházak megmérettetését, az Ország boltja versenyt az Árukereső.hu online ár-összehasonlító oldal; az internetezők szavazatai és a fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével keresik a legjobb szolgáltatást nyújtó és legnépszerűbb internetes áruházakat.

Az online kiskereskedelmi piac évente 20-25 százalékkal bővül, és ma már a teljes magyar lakosság csaknem egynegyedét éri el - hangsúlyozta az MTI-hez eljuttatott keddi tájékoztatásában az Árukereső.hu.
A kereskedők többsége szerint az elmúlt három évben 2014-ben nőtt legnagyobb mértékben az új szereplők száma. Ugyanakkor a webáruházak úgy vélik, hogy az új, kisebb belépők növekedési lehetőségei - a piac és a vásárlói tudatosság növekedésével - csökkentek. Ez a tendencia azt jelzi, hogy a további fejlődés kulcsa hosszú távon a vásárlók elégedettségének és bizalmának elnyerése lehet - közölték.
Tavaly már 626 bolt, az akkor aktívan működő webáruházak több mint felének részvételével zajlott a verseny. Az év legjobb webáruházának járó díjat tavaly a JátékNet vehette át, amely a játék kategóriában a minőségi és a népszerűségi versenyben is első helyezést ért el.

MTI

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Változik Újbuda-központnál a Fehérvári úti villamosok közlekedése  

A 17-es, a 41-es, a 47-es, a 48-as, valamint az 56-os villamosok július 31. és augusztus 22. között nem tudnak áthaladni a Bocskai út és a Fehérvári út kereszteződésében, mert felújítják a csomópontban lévő villamosvágányokat. A munkák miatt a szerelvények északról és délről is Újbuda-központig, a kereszteződés két oldalán kialakított végállomásokig közlekednek.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.