Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 18. szombat, Diána

Ismét Halászléfőző Verseny! - programok és információk

Újbuda   |   2021, augusztus 12 - 20:46
Nyomtatóbarát változatSend by email

32. Gazdagréti Halászléfőző verseny - Szeptember 18-án szombaton, a Gazdagréti út és a Rétkerülő út közötti parkban - 70 csapat jelentkezését várjuk!

32. Gazdagréti Halászléfőző verseny

Szeptember 18-án szombaton, a Gazdagréti út és a Rétkerülő út közötti parkban

70 csapat jelentkezését várjuk!

A főzőversenyre szeptember 6-án (hétfőn) délig lehet regisztrálni az alábbi adatokkal:

CSAPAT NEVE és LÉTSZÁMA, a CSAPAT KÉPVISELŐJÉNEK NEVE, TELEFONSZÁMA, E-MAIL CÍME.

Az adatokat elektronikus úton a media11@ujbuda.hu, postán küldve a Média 11 Kft. címére várjuk; 1113 Budapest, Zsombolyai u. 5. II. em. 209. (személyes leadásra is mód van, ugyanitt, a portán).

70 CSAPAT JELENTKEZÉSÉT TUDJUK FOGADNI, A BEÉRKEZÉS SORRENDJE SZERINT. A CSAPAT LÉTSZÁMA MAXIMUM 6 FŐ LEHET, KÍSÉRŐVEL, GYERMEKKEL EGYÜTT.

A főzéshez egy pontyot és a tűzifát ezúttal is ingyenesen biztosítjuk minden határidőre jelentkező csapatnak. A verseny 8.00 – 13.00-ig tart, a rendezvény 15.00 órakor zárul.

A versenyről folyamatosan bővülő információkat a www.ujbuda.hu oldalon, illetve az Újbuda újság következő lapszámaiban olvashatnak.

A RENDEZVÉNY HELYSZÍNÉN IDÉN 500 FŐNÉL TÖBBEN NEM TARTÓZKODHATNAK.

Információk és programok

Házirend

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Olescher Tamástól búcsúzunk  
 

Olescher Tamás Munkácsy-díjas újbudai festőművész, díszlettervező, performer, 1954. május 31-én született Budapesten. Már a ’70-es években kapcsolatba került az alternatív művésztársadalommal, amelynek tagjai a "tűrt" és "tiltott" kategória határán mozogtak.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.