Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 5. péntek, Adorján, Adrián

Ismét járható a Hengermalom út

Újbuda   |   2015, január 16 - 14:26
Nyomtatóbarát változatSend by email

Újra a régi forgalmi rend érvényes a Hengermalom úton, azaz ismét a korábban megszokott módon lehet közlekedni a Hengermalom úton, a Prielle Kornélia utcában, a Dombóvári úton és a Nándorfejérvári úton.

Megnyitotta az átmenő forgalom számára a Hengermalom utat a Szerémi út és az Etele út közötti szakaszon a Budapesti Közlekedési Központ.

Eszerint az eredeti forgalmi rend alapján a Prielle Kornélia utca újra kétirányú lesz a Nándorliget utca és a Kaposvár utca között, a Dombóvári úton ismét két irányba haladhatnak az autósok a Fehérvári út és a Nádorliget utca között, a Nándorfejérvári út pedig újra egyirányú lesz a Bánát utca melletti szakaszon is.

Az 1-es villamos kapcsolódó építési munkálatai továbbra is tartanak az útpálya mellett, ezért előreláthatólag január 28-áig kisebb forgalomkorlátozásra kell még számítani. Arra kérik a környéken közlekedőket, hogy figyeljék a kihelyezett jelzéseket.

 

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Újabb szigorításokról döntött a kormány  

A kormány mai döntése értelmében az óvodák, általános iskolás április 7-ig, a tavaszi szünet végéig bezárnak, az általános iskolákban is digitális oktatásra állnak át. A közép- és felsőoktatásban is marad a digitális oktatás.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.