Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 29. vasárnap, Taksony

Ismét meghirdette a BE SMART startup versenyt a BVK

Újbuda   |   2016, február 2 - 17:22
Nyomtatóbarát változatSend by email

Feltörekvő vállalkozók jelentkezését várja a harmadik BE SMART startup versenyre a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK), a győztes projekteket Tel-Avivban mutathatják be az ötletgazdák - olvasható a közalapítvány közleményében.

A BVK és Magyarország Izraeli Nagykövetsége által közösen szervezett versenyen a kiválasztott három legígéretesebbnek tűnő startup képviselői a március 15. és 16. között Tel-Avivban megrendezendő Axis Tel-Aviv 2016 üzleti találkozón mutatkozhatnak be.
A BVK a kiutazás előtt a vállalkozók számára mentorálást és felkészítést is biztosít. A rendezvényen vezető izraeli startupok, nemzetközi befektetők és a tel-avivi üzleti élet meghatározó szereplői is jelen lesznek, emellett 15 ország közel ötven előadója prezentál. A résztvevőknek lehetőségük nyílik startup, illetve befektetői előadások meghallgatására, kapcsolatépítésre és személyes találkozók szervezésére.
A Fővárosi Közgyűlés által a budapesti mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztése céljából létrehozott BVK 2014-ben indította el az első olyan startup versenyt, melynek célja a feltörekvő vállalkozók segítése és képzése mellett a nemzetközi köztudatba kerülésük és az üzleti kapcsolatok kialakítása volt.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.